EXIT Supreme – trampolinen som tar gull!

Hollandske EXIT lanserte nylig sin Supreme-serie av trampoliner. EXIT som var først på det norske markedet med EN71-14 godkjente trampoliner har med Supreme utviklet en turbo-utgave av folkefavoritten JumpArena. Hemmeligheten ligger i fjærene. En dobbelt konisk ISO9227-sertifisert monsterfjær på 216mm lengde og 35mm diameter i kombinasjon med en Permatron hoppeduk fra amerikanske TenCate setter standarden for sprett og egenskaper i toppsjiktet.

Se tilbud på Exit trampoline her!

Supremespring

En hollandsk undersøkelse bekrefter de gode tilbakemeldingene redaksjonen har fått på Supreme-serien fra fornøyde brukere på det norske markedet. I tillegg til fjærer i superklassen er Supreme utstyrt med den kraftigste kantbeskyttelsen blant trampolinene i denne undersøkelsen.

Supreme

Trampolinen overgår de sikkerhetskrav som stilles i EN71-14 og er utstyrt med en rekke påkostede sikkerhetsdetaljer som glassfiberrailing i underkant av nettet som er festet i rammekonstruksjonen. Trampolinen har dessuten et finmasket sikkerhetssystem som forhindrer at føtter kan komme innunder beskyttelseskanten. Supreme har automatisk lukking etter inn og utpassering. Dette er en svært viktig detalj når det gjelder sikkerhet på trampoline. Sist men ikke minst; Supreme har utseende med seg og scorer høyt også på estetiske detaljer som pulverlakkert ramme, et de-luxe sikkerhetsnett med doble glassfiberrails og en sikkerhetskant som tar seg flott ut.

Supremes – oppsummering:

● Et påkostet trampoline design med Tencate Permatron trampoline-duk og 216mm Ø35mm fjærer som gir super sprett
● EXIT Foot Protection System er fullstendig lukket mot fjærene og gir suveren beskyttelse av føttene
● Markedsledende kantbeskyttelse –  44cm bredde og 30mm tykkelse
● Holdbarhet og fin estetikk med solid ramme og ben med dobbel beskyttelse; galvanisert og pulverlakkert

Flere tekniske detaljer og kampanjepriser finner du her…

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *