Fem fordeler med å trene på trampoline

Ifølge undersøkelser foretatt av den amerikanske romfartsorganisasjonen NASA er hopping på trampoline en av de beste og mest effektive treningsformene! En trampoline gir moderat belastning som utvikler muskulaturen og forbedrer koordinasjonsevnen. NASA forteller at 10 minutters hopping gir bedre hjertetrening enn en drøy halvtimes løping. Hopping på en trampoline er god aerobisk trening som brenner kalorier effektivt og stimulerer immunsystemet. Trampolinehopping bidrar videre også til bedre koordinasjonsevne og kroppsbeherskelse. Hva venter du på? Kjøp trampoline her!

BEDRE MAGEMUSKLER MED TRAMPOLINE

Hopping på trampoline bidrer til å utvikle magemusklene – perfekt før badesesongen! Treningen vil også være effektiv på sete-og benmuskler. Prøv også et par mindre håndvekter under hoppingen for å få en enda større og helhetlig effekt.

LAVERE BELASTNING PÅ KROPPEN

De fleste opplever trampolinehopping som en intens treningsform. I motsetning til treningsformer som jogging, forskjellige ballspill, tennis med mer, innebærer hopping på trampoline en betydelig lavere belastning på kroppens ledd. Spesielt gjelder dette knær og ankler. En trampoline-duk kan absorbere 80 prosent av kreftene og det gir en langt mykere belastning enn nevnte alternativer.

STERKERE BENBYGNING

Forsking viser at trampolinehoppingens påvirkning av kroppen bidrar til en sterkere benbygning over tid. Sterkere benbygning i kombinasjon med en treningsform som beskytter kroppen mot overbelastning gjør en trampoline ikke bare til et effektivt treningsapparat, men også et bedre alternativ.

FRIGJØR STRESS OG URO MED EN TRAMPOLINE

Hopping på en trampoline frigjør spenninger i kroppen og mange opplever en god avkopling i forhold til hverdagens stress og mas. På en trampoline frigjøres endorfiner i hjernen – dette gir godfølelse, avspenning og en bedre nattesøvn. Trampolinehopping gir som annen variert trening økt oksygenopptak i kroppen, noe som gjør deg mer opplagt og spisser den mentale kapasiteten.

EN TRAMPOLINE FOR BÅDE LEK OG TRENING!

EXITs nyutviklede Supreme-serie kan skilte med referanseduken Permatron fra Amerikanske TenCate og ISO9227 sertifiserte koniske fjærer med 210 millimeters lengde. Supreme er et seriøst treningsinstrument med svært god sprett, samtidig som EN71-14 godkjenningen bekrefter sikkerhet og egnethet også for barn.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *